Digitale lessen

In Blog
19 april 2020
Door Heleen Woudstra

Nu de scholen tot tenminste 28 april gesloten blijven en de meivakantie er gelijk achteraankomt, krijgen we veel verzoeken van scholen om onze activiteiten in een andere vorm door te kunnen zetten zodat de leerlingen in aanraking blijven komen met Wetenschap & Technologie en de opgebouwde vaardigheden van onderzoekend en ontwerpend kunnen blijven oefenen.

We vinden het heel belangrijk dat de leerlingen juist in deze tijd, waarbij ze in aanraking komen met nieuwe technologieën en Op Afstand les krijgen, de basisvaardigheden aangeleerd krijgen die zo belangrijk zijn bij het onderzoekend en ontwerpend leren. Deze tijd vraag tenslotte van een ieder een hele andere en flexibele houding ten aanzie van leren!

Na een opstart periode zijn we er toch in geslaagd om op verschillende manieren onze activiteiten voort te zetten:

Gratis digitale lessen over het weer

Op dit moment ontvangt een aantal scholen, van Junior Campus digitale lesbrieven die klaar worden gezet in Google Classroom of meegegeven worden aan de leerlingen. De leerlingen krijgen van Junior Campus docenten feedback zodat de leerkracht hier geen omkijken naar heeft. De lessen hebben als thema Het Weer. Wilt u ook deze lessen ontvangen, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@juniorcampus.nl. U ontvangt dan de lesbrieven gratis op de manier waarop u ze wilt ontvangen.

Onlinelessen Elektriciteit

Een andere mogelijkheid die we beschikbaar hebben zijn onze lessen elektriciteit op Zoom! Elke deelnemer ontvangt vooraf een tasje met alle benodigde materialen. De begeleiding vindt plaats via Video Conferencing onder leiding van een onze vaste Junior Campus docenten.

Mocht u interesse hebben in het aanbieden van deze online lessen. Neem dan snel contact met ons op via 06 21108789 of door een mail te sturen naar info@juniorcampus.nl .